Radio Ogulin je u travnju 1965. godine, službeno počeo s emitiranjem i danas je među desetak najstarijih radio postaja u Hrvatskoj.

Ljudi koji su ga osnovali ostavili su neizbrisiv trag u povijesti našeg radija, ali i grada. Kroz njega su prošle stotine ljudi…

Prvo emitiranje bilo je 28. ožujka 1965. godine iz stana Željka Kosanovića u Procama. Ivan Gal u mikrofon telefonske slušalice čitao je rezultate lokalnih izbora za zastupnike Općinske skupštine.

Prve službene vijesti, emitirane su također iz Proca, 4. travnja 1965, a čitao ih je Stjepan Spoja. Upravo taj dan slavimo kao naš rođendan!

Kroz godine smo prolazili i dobre i lijepe trenutke. Najteži su, sigurno, bili oni za vrijeme Domovinskkog rata.

Vlasti su nas i pazile i gazile, ali smo izdržali!

I danas smo tu, s vama, našim najvjernijim slušateljima, za koje znamo reći da su naše najveće bogatsvo. Neka tako i ostane!

Vaš Radio Ogulin!

 

EKIPA:

Mihaela Milanović Poljak

Za tango na mjesečini uvijek je potrebno dvoje, tako i naš svakodnevni poslijepodnevni program „začinimo“ Mihaelom, našim ženskim slavujem, koji vjerno, iako pojma nema o pjevanju, opjevava „back up“ vokale i nastoji u tome biti uspješna, iako vidi da joj se svi smijemo!
U pauzama stalno nešto “trtlja” i prepričava razne dogodovštine, koje mi nemamo prilike doživjeti. Jer, to se može dogoditi samo njoj!

[email protected]

 

 

Dubravko Dragičević

Naš Dube ili „ onaj koji budi“, s vama je u programu od samoga jutra. Bila zima, poledica, suša ili kiša, svako jutro zajedno sa Dubravkom možete uživati uz prvu jutarnju kavicu. Za kavopije i onu drugu, a možda i treću… Zanimaju vas servisne informacije? Policijska izvješća? Komentiranje događaja koji su se dogodili taj dan i otišli u povijest, a vi ih niste uspjeli negdje čuti? Kako su vam zvijezde naklonjene taj dan i da li ćete trebati kišobran ili slojevito oblačenje prije izlaska iz kuće? Ma, sve to naš Dubić ima u malom prstu. A mi mislimo da nema boljega načina nego da prepoznate dan sa jutarnjim programom uz Dubravka Dragičevića. Jer zna on svašta, čak gata i iz graha…ali samo ako je stvarno potrebno…

[email protected]

 

Tina Trivanović

Britkog jezika, uvijek temeljito pripremljena za svakog gosta kojeg “ispreskače” samo tako, naša Tina postala je zaštitni znak vijesti i informativnih emisija. Nema kod nje “lako ćemo”. S voljom i na vrijeme, za svaku emisiju i za svakog gosta, pronađe nešto “opipljivo”. Bori se Tina za prava žena, s Nives razgovara o pogreškama u hrvatskom jeziku i dijeli savjete, a nerijetko se posvetiti i zaštiti okoliša, ili pak “rasturi” političare koji na njena pitanja često nemaju odgovora. Da je kojim slučajem muško zvala bi se Aleksandar Stanković!

[email protected]

 

Nenad Višnjić

Naš Nenči, poznatiji pod nadimkom „evo me za minutu“, krasi naš program u tehničkom vodstvu, šetajući se od miks pulta do pomoćne režije, od banke do kave i nazad. Kod našeg Nenčija ništa nije nepoznanica, pogotovo ako trebate savjet po tehničkom pitanju. Montiranje, miksanje, pa čak i traženje i pronalazak kućnih ljubimaca…ma, sve to naš Nenči zna i prepozna!!!
Zaboravili ste neke pjesme od Gibonija? Ne brinite… slušajte naš program i sigurno ćete se uz Nenčija prisjetiti nekih zaboravljenih hitova…A ni ljubitelji dalmatinskih klapa i hitova iz 80 i 90-tih, također uz Nenčija, neće ostati „kratkih rukava“…

[email protected]

Goran Crnković

Što je Pariz bez Eiffelovog tornja? Što je London bez Big Bena? E pa, tako MI nismo MI, bez već dugi niz godina dobro poznatog Gorana. Svakom vjernom slušatelju Radio Ogulina o ovoj osobi ne treba puno govoriti niti prepričavati, mislimo da je svoj status dobrog novinara već odavno zaslužio. A za sve naše nove slušatelje imamo reći samo ovo: ako ga niste do sada nikada čuli, vjerujemo da ćete ga, i bez našeg prepričavanja njegove osobnosti i rada, sigurno prepoznati. Uspravan, ozbiljan, pomalo otrovam i ciničan…to je naš Gogo!

[email protected]

 

Dubravka Vuković

Kažu da žena u kući drži tri zida. E pa, u ovom slučaju naša direktorica i glavna urednica Duda drži sva četiri. Ona drži sve na okupu i pod kontrolom, jer da nije tako, sve bi nas pošpricala njenim omiljenim parfemom Kenzo Jungle.:) Još uvijek, nakon isprobavanja mnogih drugih, rado mu se vraća?!
Priprema vam priloge za svakodnevne Vijesti. Ona je naš čuvar, šef, prijatelj, dobar slušač, rame za plakanje, i sve ono što odlikuje vođu i direktora jednog tima koji se zove: Radio Ogulin.

[email protected]

 

RADIO OGULIN d.o.o. nositelj je koncesije za šire područje grada Ogulina.

Radio program emitira na frekvenciji 96.6 MHz

Radio Ogulin emitira program 24 sata dnevno.

 


REGULATIVA ZA RADIJSKU DJELATNOST

VLASNIČKA STRUKTURA – Grad Ogulin, 100%


Radio Ogulin d.o.o.
OIB: 09873730926
Adresa: Kardinala Alojzija Stepinca 1, 47300 Ogulin, Hrvatska

Društvo je upisano u sudski registar
Trgovačkog suda u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu pod brojem
020000279. Temeljni kapital društva iznosi 80.000,00 kuna i uplaćen je u cijelosti. Direktor društva: Dubravka Vuković. Račun za redovno poslovanje društva vodi se kod ERSTE banke Račun: HR3424020061100107553.

Pravo na pristup informacijama:

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se u skladu sa Zakonom o pravu na pristup informacijama.

Pravo na pristup informacijama temelji se na načelima javnosti i slobodnog pristupa, pravodobnosti, potpunosti i točnosti informacija, načelu jednakosti, načelu raspolaganja informacijom, načelu međusobnog poštovanja i suradnje te sukladno čl. 5. st. 1. Zakona ¨obuhvaća pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji, odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom¨.

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se podnošenjem zahtjeva službeniku za informiranje.

OSOBA ZADUŽENA ZA PRISTUP INFORMACIJAMA:
Dubravka Vuković
Telefon: 047/531616
Mail: [email protected]

ODLUKA O IMENOVANJU SLUŽBENIKA ZA INFORMIRANJE

ODLUKA O NAČINU PRISTUPA INFORMACIJAMA

OBRAZAC ZAHTJEVA ZA PRISTUP INFORMACIJAMA

ZAKON O PRAVU NA PRISTUP INFORMACIJAMA

PRAVILNIK
O POSTUPKU UNUTARNJEG PRIJAVLJIVANJA NEPRAVILNOSTI
I IMENOVANJA POVJERLJIVE OSOBE

ETIČKI KODEKS

PRAVILNIK O DONACIJAMA I SPONZORSTVU

PROCEDURA NAPLATE PRIHODA

UGOVORNE OBVEZE

 

IZVJEŠĆA

Godišnje izvješće PPI 2019.

Godišnje izvješće PPI 2020.

Godišnje izvješće PPI 2021.

Antikorupcijsko izvješće za 2021.

Godišnje izvješće PPI za 2022.

Antikorupcijsko izvješće za 2022.

Godišnje izvješće PPI za 2023.

Antikorupcijsko izvješće za 2023.

 

 

VLASNIČKA STRUKTURA – Grad Ogulin 100%

Podatci o ostvarenom ukupnom prihodu i prosječnoj slušanosti

Kontakt adresa

Radio Ogulin d.o.o.

Ogulin, Alojzija Stepinca 1
Telefoni: 047/531616, 047/531515

E-mail: [email protected]