Vijesti 30.12.2019.

No comments

Bojan Prebežić novi predsjednik NK Ogulina

Proteklog je vikenda, u Domu obrtnika, održana izvanredna izborna skupština Nogometnog kluba Ogulin. Skupština je održana na zahtjev, sada već bivšeg rukovodstva kluba.

Naime, dosadašnji predsjednik Nogometnog kluba Ogulin, Miloš Vujnović, podnio je izvješće o radu kluba u protekle dvije godine, izvjestivši nazočne o radu, rezultatima, financijama i svim aktivnostima koje su provođene u protekle dvije godine. Izvješće je jednoglasno prihvaćeno.
Miloš Vujnović zahvalio se potom na suradnji, prvenstveno igračima i suradnicima koji su uložili izniman trud u datim uvjetima i prošlogodišnju sezonu završili osvojivši prvo mjesto u Prvoj županijskoj ligi.
Zahvalio se i predstavnicima Nogometnog saveza Karlovačke županije, Školi nogometa, Sportskoj zajednici Grada Ogulina, a posebno gradonačelniku grada Ogulina, Daliboru Domitroviću na razumijevanju i potpori.

Izabrano je novo vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Bojanom Prebežićem, a izabrano je i šest članova Izvršnog odbora kao i novi Nadzorni odbor te disciplinska komisija.
Za 2020. g. donesen je financijski plan koji je jednoglasno usvojen.

Na kraju skupštine okupljenima se obratio gradonačelnik Dalibor Domitrović. Zahvalio se dosadašnjem vodstvu, a novom predsjedniku i vodstvu te izvršnim tijelima kluba čestitao na izboru i zaželio puno uspjeha u daljnjem radu.

 

5. siječnja biramo predsjednika/cu RH

Jučer su u Perjasici, na području općine Barilović, ponovljeni predsjednički izbori na jedinom biračkom mjestu na kojemu je ponavljan prvi krug, pa je tako sada i formalno završen prvi krug predsjedničkih izbora u RH.

Podsjetimo, u prvom krugu izbori su tamo bili poništeni jer je u biračkoj kutiji bilo šest listića više u odnosu na 31 birača, koliko ih je glasovalo, od 209 upisanih.
Jučer ih se odazvalo triput manje, točnije – osam, a birački odbori nisu imali previše posla oko brojenja glasova. Zoran Milanović osvojio je 4, a Kolinda Grabar Kitarović 2 glasa. Preostala dva glasa podijelili su Miroslav Škoro i Dario Juričan.
Drugi krug predsjedničkih izbora održat će se u nedjelju, 5. siječnja. Birališta će se otvoriti u 7 sati, a na području grada Ogulina bit će ovorena, ponovno, 22 biračka mjesta, koja se nalaze na uobičajenim lokacijama.
Podsjećamo, u 2. krugu imate mogućnost birati između dvoje kandidata, aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i njezinog izazivača Zorana Milanovića.

Dočekajmo Novu zajedno u Parku kralja Tomislava

Uđimo u Novu godinu zajedno u Parku kralja Tomislava. Naime, i ove godine Grad Ogulin priređuje dvostruki doček Nove godine.
Dječji doček Nove godine započet će sutra u 10:00 sati, uz vrhunski animacijski i zabavni program Animina, Magic Leona i Dječjeg Gradskog vijeća Ogulin. Organizatori će se pobrinuti da ovo bude poseban i nezaboravan dan za naše najmlađe, prepun čarolije.

Za večernju zabavu, koja počinje u 22:00 sata, pobrinut će se ogulinski bendovi Speen i Alf, a poseban ponoćni ugođaj bit će obogaćen vatrometom! Dođite, zabavite se i uplešimo zajedno u Novu 2020. godinu.

Za kraj napomenimo kako ćete prijenos oba dočeka imati priliku uživo pratiti u našem programu.

 

Dođite 1.1. na novogodišnje kupanje na Sabljake

Prvi dan Nove 2020. godine rezerviran je za novogodišnje kupanje na jezeru Sabljaci. Dio je to bogatog programa Bajkovitog adventa u Ogulinu, organizator je Turistička zajednica Grada Ogulina, dok je Grad Ogulin najveći pokrovitelj. Bit će to sedmo po redu novogodišnje kupanje na Sabljacima, a sve je krenulo na inicijativu Zvonka Ranogajca.

Gostujući u programu Radio Ogulina, Zvonko Ranogajec podsjetio je naše slušatelje s kojim je uopće ciljem pokrenuo ovu priču.

Novogodišnje kupanje na jezeru Sabljaci počinje u 13 sati.

 

fb-share-icon

No Comments Yet.

Leave a comment