Tintilinić

Comments are closed

Na terenu, u vrtićima i osnovnim školama, nastali su brojni novinarski prilozi o djeci i sa djecom. Iako se mnogima čini da je emisiju jednostavno realizirati, često se događa upravo suprotno, jer djeca su najiskrenija bića i vrlo često kažu ono što nikome ne bi palo na pamet. Svakog utorka u 17:30 min u suradnji s Dječjim vrtićem Bistrac i Dječjim vrtićem Josipdol realiziramo emisiju u kojoj govorimo o svim zanimljivostima iz dječjeg svijeta.Naglasak je da iz svake emisije djeca izvuku pouku koja im može poslužiti kao obrazac ponašanja u daljnjem životu.Cilj emisije je što više djecu uključiti u kontakt program, javljanjima u živo,pismima i e-mailovima kako bi čuli njihova stajališta i mišljenja.

Surađujemo i sa Društvom „Naša djeca“ , prateći njihove aktivnosti kao što su obilježavanje Dana obitelji, Male maškare, Dječji tjedan i ostale, a pratimo i radionice koje organiziraju, poput Dječjeg foruma.

Sa Udrugom „Radost“ koja okuplja roditelje i djecu s poteškoćama u razvoju, također smo ostvarili odličnu suradnju i u sklopu emisije „Dječji zabavnik“ emitiramo i priloge koje snimamo u njihovoj udruzi.. Emisiju priprema Dubravko Dragičević.

EMISIJE

fb-share-icon

Comments are closed.