VIJESTI 27.07.2021.

Comments are closed

U Karlovačkoj županiji u posljednja 24 sata od 65 testiranih osoba imamo 2 nova slučaja zaraze koronavirusom, s područja grada Karlovca je 1 osoba, a jedna osoba je iz općine Žakanje. Nije bilo umrlih od COVID-19 bolesti, a prema izvješću PU Karlovačke 91 osoba je u samoizolaciji.
Na bolničkom liječenju na COVID odjelu karlovačke opće bolnice se nalazi 6 osoba.

Sutra će se cijepljenje protiv bolesti COVID 19 održati u Ogulinu, i to na adresi trg Petra Stipetića 1, ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta. Vrijeme cijepljenja je od 9 do 11 sati. Cijepiti se možete bez naručivanja, uz mogućnost odabira cjepiva, javljaju iz Županijskog Stožera civilne zaštite.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Ogulin pozvalo je prije nekoliko dana zainteresiranu  djecu i mladež, svih uzrasta, željnu istinskog izazova u bavljenju ovom humanom i atraktivnom djelatnošću da se pridruže i na taj način ojačaju redove jedne od najstarijih organizacija u našem gradu. Voditelji se s mladeži DVD-a Ogulin starosti od 6 do 12 i od 12 do 16 godina okupljaju ponedjeljkom u 19 sati u prostorijama DVD-a Ogulin. Nakon okupljanja, imaju vježbu na prostoru DVD-a Ogulin.
Tu mladi članovi uče kako postati vatrogasac, pripremaju se za natjecanja i polaganje ispita za vatrogasca, ukoliko ih to zanima.
Svi koji žele mogu doći svaki ponedjeljak u 19 sati u u prostorije DVD-a. Osim što se može dosta toga naučiti, mogu se i dobro zabaviti i slobodno vrijeme provesti korisno i kvalitetno. Troškova za sudjelovanje u aktivnostima DVD-a nema, a odlaske na natjecanje, opremu, hranu i piće također pokriva DVD. Nema ni članarine, što je danas rijetkost.

I odmah  nakon objave poziva počeli su zvati roditelji i zanimati se za pojedinosti. Tako je već ovaj ponedjeljak u DVD došlo 8 novih članova! Zadovoljni su i oni, ali i članovi DVD-a koji s njima rade.

Sinoć je u Frankopanskom kaštelu gostovalo Riječno kino, ovaj put s filmom “Skandalozno ponašanje”. Početak je bio u 21 sat, a prethodio je nagradni kviz za sve posjetitelje.
Organizatori su bili, kao i do sada, Kino klub Karlovac, Turistička zajednica grada Ogulina i Zavičajni muzej Ogulin.

Sutra pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, te vruće.Poslijepodne je u unutrašnjosti Istre i na širem riječkom području moguć i poneki pljusak. Najniža temperatura zraka od 16 do 21, a najviša dnevna većinom između 32 i 37 °C.

fb-share-icon

Comments are closed.