OGSport

Comments are closed

OgSport je naša emisija koju emitiramo dugi niz godina, a čiji je dugogodišnji urednik i voditelj Darko Pripanić. Emisija donosi sportske vijesti i rezultate klubova sa ogulinskog područja te razgovore sa sportašima, trenerima i sportskim djelatnicima. Emisija OgSportje u eteru Radio Ogulina svakog ponedjeljka od 10:30.

Da se dobivaju medalje za dugoročnog sportskog suradnika Koza bi bio naš olimpijski pobjednik koji bi se od starih grčkih olimpijaca razlikovao samo po olimpijskim vijencu. Naime stari olimpijski pobjednici dobivali su vijenac od lovorovog lišća dok bi našem Darku više pristajao onaj od lišća loze.
Pokušali smo ali se nismo uspjeli sjetiti od kada on zapravo donosi sportske vijesti na naš radio pa pretpostavljamo da je to oduvijek. Ne znamo kako je dobio nadimak Koza ali znamo da mu sasvim odgovara a i rimuje se s gore spomenutom lozom. Osim uobičajenih sportova Darac se sa zadovoljstvo bavi i olimpijskim disciplinama poput kotletike, kriglanja i skoka s vodkom. Ako znate nekog tko je bio na više domjenaka od njega, javite nam!

Emisije

fb-share-icon

Comments are closed.