Srijeda, 17 Svibanj 2017

Kandidat za župana Damir Jelić u Karlovcu održao konferenciju za novinare

Napisao/la  Radio Ogulin
- Karlovačka županija u srcu Hrvatske ima ogromne potencijale za rast i razvoj, ističe kandidat za župana Karlovačke županije u svom priopćenju koje dostavio Radio Ogulinu nakon konferencije za novinare koju je 16. svibnja održao u Karlovcu. Po njegovim riječima, Karlovačka županija, u odnosu na druge županije može se pohvaliti 130 postotnom pokrivenošću uvoza i izvoza. Također, navodi da se u narednom razdoblju očekuju nova zapošljavanja oko 1000 ljudi i to sve zahvaljujući domaćim poduzetnicima. Damir Jelić je podsjetio da je u kampanji 2013. godine za lokalne izbore zajedno s Ivanom Vučićem najavio pad nezaposlenosti i povećanje zaposlenosti. To je tada bilo hrabro, ocijenio je Jelić, ali se ta hrabrost isplatila.
 
Pad nezaposlenosti, Karlovačka županija bilježi već duže vrijeme. Tako je u odnosu na prošlu godinu došlo do smanjena nezaposlenosti za 24, 5 posto. Županija, govore i brojke ide naprijed i izvozno je najbolja industrijska županije u Lijepoj našoj, ističe Jelić.

 - Uz 1.500 novo zaposlenih u dvije godine, ja sam ovdje izrekao približno tisuću radnih mjesta, i što je vrlo značajno da su sva utemeljena i da se sada otvaraju, da imaju građevinske dozvole ili se već grade. Ovakav oblik političke retorike me veseli i na tome bih se zadržao i mislim da je dovoljna poruka optimizma iz srca Hrvatske, iz Karlovca grada susreta iz naše Karlovačke županije i stvarno idemo punim plućima naprijed uz sve potencijale koje imamo u poljoprivredi i turizmu.– zaključio je Jelić.
Pročitano 1096 puta