Utorak, 16 Svibanj 2017

U programu Radio Ogulina održano sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Grada Ogulina

Napisao/la 
Radio Ogulin organizirao je sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Grada Ogulina, koje se održalo u Velikoj dvorani Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin, a prenositli smo ga uživo u našem programu.
Na sučeljavanje pozvani su bili svi kandidati za gradonačelnika Grada Ogulina; Dalibor Domitrović ing., Nikola Kovačević prof., Sanja Marković prof., Mladen Rukavina i Željko Stipetić dipl.krim. Jedini koji se, zbog bolesti, nije odazvao, bio je kandidat Nikola Kovačević koji se pisanim putem i ispričao:
- Zahvaljujem se na vašem pozivu i sa žaljenjem vas moram obavijestiti da zbog trenutnog zdravstvenog stanja nisam u mogućnosti da se odazovem vašem pozivu, stoji u isprici koju smo primili.
Svi kandidati mogli su na sučeljavanje povesti i jednog kandidata sa svoje kandidacijske liste za Gradsko vijeće Grada Ogulina, što su i učinili. U 90 minuta razgovaralo se o 6 tema; gospodarskom rastu Ogulina i smanjenju nezaposlenosti, korištenju sredstava iz EU fondova, razvoju turizma i kulture, zaštiti Ogulina od poplava, demografskoj obnovi te o poljoprivrednoj politici Ogulina.
Svi kandidati pokazali su visoku razinu profesionalnosti pa je sučeljavanje završeno u predviđenom roku, a odrađeno na korektan i dostojanstven način. Nadamo se da smo na ovaj način pomogli našim sugrađanima, odnosno slušateljima i potencijalnim glasačima, pri donošenju odluke za koga će glasovati na lokalnim izborima 21. svibnja 2017. godine.
Pročitano 3071 puta