Nedjelja, 14 Svibanj 2017

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio Karlovac gdje je podržao HDZ-ove kandidate

Napisao/la  Mihaela Milanović Poljak / Foto: karlovački.hr
-Zadovoljstvo mi je danas u Karlovcu podržati naše kandidate za župana, Županijsku skupštinu, za gradonačelnike, za načelnice i načelnike općina u Karlovačkoj županiji. Ovo je za Hrvatsku demokratsku zajednicu tradicionalno izrazito uspješna županija. Gospodin Vučić je niz godina ovdje bio župan, sada će dosadašnji gradonačelnik Damir Jelić ući u utrku za župana, uvjeren sam da će pobijediti uvjerljivo, a predsjednik Gradskog odbora Damir Mandić uvjeren sam bit će novi gradonačelnik grada Karlovca, istaknuo je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u Karlovcu gdje je došao podržati kandidate te stranke uoči predstojećih lokalnih izbora. Rekao je i kako želi posebno dati potporu njihovim kandidatkinjama u Dugoj Resi i Ogulinu, gospođama Dijani Zadrović i Sanji Marković.

-To su također dva vrlo bitna grada u ovoj županiji i očekujem njihov sjajan uspjeh, poručio je Plenković. Naglasio je kako je ovo županija iz koje dolazi dvoje ministara u ovoj Vladi; Nada Murganić, ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja, a članovi predsjedništva stranke su Nada Murganić koja je ujedno i predsjednica i HDZ-ove Zajednice žena „Katarina Zrinski“ i Damir Jelić.

-Prema tome riječ je o županijskoj organizaciji HDZ-a s kojom imam intenzivnu komunikaciju i s čijim sjajnim rezultatima možemo uvijek biti zadovoljni. Potpora Karlovačkoj županiji u smislu gospodarskog razvoja, u smislu obrane od poplava, prometne povezanosti i razvoja ovako sjajnih projekata kao što je Aquatika su zaista na ponos svima koji su time dali doprinos izvrsnom korištenju europskih sredstava.  S puno ambicija i s puno uvjerenja idemo u ove lokalne izbore 21. svibnja. Vjerujem da će u mnogim sredinama kandidatkinje i kandidati HDZ-a ostvariti pobjede u prvom krugu, naglasio je Plenković. (karlovački.hr)
Pročitano 1313 puta