Ponedjeljak, 24 Travanj 2017

Učenici i djelatnici POŠ Ogulin čestitali svojoj učenici i prijateljici, Luciji Stipetić, državnoj prvakinji iz geografije

Napisao/la 
Učenici i nastavnici Prve osnovne škole Ogulin, vođeni ravnateljem Zvonkom Ranogajcem, danas su u svojoj školi upriličili simboličnu zahvalu učenici Luciji Stipetić koja je proteklih tjedana osvojila titulu državne prvakinje iz geografije u kategoriji učenika šestih razreda.
Na Državnom natjecanju iz geografije, svojim se znanjem izdigla visoko iznad 14 najboljih u državi. Tom nagradom, Lucija je dokazala da joj je geografija „u malom prstu“ ali je naglasila da uspjeha ne bi bilo da joj njezina mentorica, nastavnica Nikolina Magličić Čavlović, nije usadila ljubav prema geografiji te ju pripremala za natjecanje.
Ravnatelj Zvonko Ranogajec ponosno je istakao važnost ovog uspjeha za Luciju, mentoricu, školu i grad:Luciji je svečana zahvala bila iznenađenje pa je vidno uzbuđena i sretna, skromno prokomentirala:Bez obzira na Lucijine radne navike i ljubav prema stjecanju novih znanja, ključnu ulogu odigrale su njezine učiteljice. Radne navike usvojila je u nižim razredima, vođena učiteljicom Vesnom Pešut Vuković koja je i danas ponosno stajala uz Luciju. Odličnu učenicu, spremnu za nove pobjede „naslijedila“ je nastavnica geografije Nikolina Magličić Čavlović, koja je za Radio Ogulin ukratko opisala Luciju i njezinu ljubav prema geografiji, te njihov zajednički rad:

Pročitano 3814 puta