Petak, 19 Kolovoz 2016

Jutarnja smjena najmlađim učenicima najvjerojatnije u obje ogulinske osnovne škole

Napisao/la 
Početak nove školske godine nam je pred vratima. Nastava u školama počinje 05. rujna, a taj početak će za ogulinske školarce nižih razreda biti poseban, točnije rečeno, drugačiji nego prethodnih godina.
Naime, zahvaljujući Odluci Gradskog vijeća Grada Ogulina, u našim osnovnim školama, učenicima, odnosno roditeljima, biti će ponuđen produženi boravak na nastavi.
Od Anđelke Salopek, ravnateljice OŠ Ivane Brlić Mažuranić, saznali smo kako će svi učenici te škole u novoj školskoj godinu krenuti s radom u jednoj smjeni. Jednostavnije rečeno, svi će nastavu počinjati u prijepodnevnim satima, a nakon nje moći će, ukoliko to roditelji žele i mogu financirati, pohađati produženi boravak u kome će napisati domaću zadaću i odraditi većinu školskih obveza.
Evo što nam je rekla ravnateljica Anđelka Salopek:Nove, atraktivne i privlačne mogućnosti, učenicima će pružiti i Prva osnovna škola Ogulin. Od ravnatelja Zvonka Ranogajca saznali smo kako će i ova škola pružiti mogućnost rada u produženom boravku. Ono što je također zanimljivo, a zasigurno i privlačno roditeljima mlađe djece, učenici prvih i drugih razreda ove škole, nastavu će od ove školske godine, gotovo sigurno pohađati u prijepodnevnim satima.
Evo što nam je rekao ravnatelj POŠ Zvonko Ranogajec:Svi zainteresirani roditelji za dodatne informacije mogu se obratiti u školi koju će dijete pohađati, a razgovore s ravnateljima ogulinskih osnovnih škola, poslušajte u programu Radio Ogulina u subotu od 10,15 minuta.
Pročitano 908 puta