Ponedjeljak, 15 Veljača 2016

Izložba u Kutku

Napisao/la 
Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin u suradnji s Likovnim društvom Frankopan u petak 12. veljače, svečano je otvorilo izložbu povodom Valentinova pod nazivom „Ljubav i umjetnost“. 
Na samom početku druženja, ravnateljica GDCK Ogulin Valentina Bartolović, pozdravila je sve prisutne te poručila kako se nada da će Kutak i dalje raditi uspješno kao i do sada, organizirajući druženja i manifestacije na dobrobit svih sadašnjih i budućih korisnika. Otvorenju je ispred Grada Ogulina nazočio zamjenik gradonačelnika Tone Radočaj sa suradnicima i kolegama, dok je ispred Likovne udruge Frankopan prisutna bila predsjednica Marija Lovrić.
Za svečani dojam pobrinule su se Zvjezdana Jurjević i Danijela Tomić koje su čitale poeziju.
Izložba će do daljnjega biti postavljena u prostorijama Društveno rekreacijskog kutka u Procama, a može se razgledati svaki dan od 9-13 te poslijepodne od 17-19 sati. 
Podsjetimo, Kutak u kome mnogi za sebe pronalaze upravo ono što im u društvenom životu nedostaje, a to su zabava, druženje i osmijeh, postoji već punih godinu dana i to zahvaljujući korisnicima i volonterima koji se svakodnevno trude i rade, ali zahvaljujući i onima koji su ga pred godinu dana nesebično uređivali, a svoj trud, rad pa čak i život, utkali u njega.
Pročitano 1298 puta