Nedjelja, 09 Lipanj 2019

Još danas uživamo u 14. OGFB-u

Napisao/la 
Dva dana prebogata sadržajima i dječjim osmjesima su iza nas. 14. izdanje Ogulinskog festivala bajke donijelo je Ogulincima i posjetiteljima iz drguih dijelova zemlje pregršt radionica, predstava, animacija, ali i sportskih sadržaja. Ove godine pomilovalo nas je i vrijeme, pa smo mogli neometano uživati u gotovo svakom kutku grada na ukupno 7 festivanlskih scena. Ogulinski festival bajke ove godine donio nam je i nešto doista novo: Kangoo Jump. Članice udruge Outfit iz Karlovca prezentirale su ovaj sport, obilazeći grad u kangoo jump cipelama, a pridružili su im se, tijekom dana, i brojni zainteresirani posjetitelji. Naša Ogulinka Marija Dragičević Matuzić obećala je jedinstven doživljaj, a obećanje je i ispunila.

Održana je i Ciklobajka u organizaciji Biciklističkog kluba Babaroge, do jezera Bukovnik i Sabljaci, pa natrag. Iznenađenje je bio i Bibliobus koji je stigao na parkiralište.
Nedjelja je posljednji dan i prilika za uživanje u brojnim programskim sardžajima, a jedan od njih je i tradicionalni rukometni turnir Tintilinić kojeg organizira RK Ogulin. Iskoristite današnji festivalski dan i pronađite za sebe ponešto.
Pročitano 315 puta