Petak, 07 Lipanj 2019

Otvoren je 14. Ogulinski festival bajke

Napisao/la 
U nazočnosti gostiju i uzvanika, ali i brojnih mališana, svečanim programom, otvoren je 14. Ogulinski festival bajke. Na sceni Regoč probuđena je bajka, a riječi dobrodošlice okupljenima je uputila direktorica Turističke zajednice Grada Ogulina Sonja Drašković Dedić.

Svečanost otvorenja pratila je izaslanica ministrice kulture Marija Rubić, koja je u svom pozdravnom govoru, između ostalog, istakla:Publiku je pozdravio i izaslanik župana Karlovačke županije i saborski zastupnik Tomislav Lipošćak. Ovom prigodom je poručio:Gradonačelniku Daliboru Domitroviću pripala je čast da 14. Ogulinski festival bajke i službeno proglasi otvorenim. Gradonačelnik je svima poželio dobrodošlicu u grad bajki, te dodao:Program su, svojim nastupima, uveličali zbor Klinci Ogulinci i Ogulinske mažoretkinje, a svečano otvorenje vodio je Dubravko Dragičević.

Nakon otvorenja festivala, ispred hotela Frankopan, razrezana je i velika feštarska torta. Teško je u nekoliko rečenica napisati što nas sve očekuje tijekom ovog vikenda u našem gradu. Bit će radionica, predstava, koncerata, sportskih događanja, a tu su i neizostavna Ciklobajka i vlakić Bubi koji već kruži gradskim ulicama. Bogat i sadržajan program možete pronaći na internetskoj i Facebook stranici TZ Grada Ogulina, te na taj način odabrati nešto po svom guštu.
Pročitano 402 puta