Srijeda, 15 Svibanj 2019

Stigli rezultati - vodu do daljnjeg treba prokuhavati! Gradonačelnik uputio riječi zahvale!

Napisao/la 
U našem programu smo vas već izvjestili kako su jučer djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije izvršili uzorkovanje vode za piće. Prispjeli rezultati pokazuju da je voda i dalje zamućena, pa se građanima preporučuje da narednih nekoliko dana za piće koriste flaširanu vodu.
"Voda se i dalje uzorkuje pa će građani putem lokalnih medija o kvaliteti vode i dalje biti redovito obavještavani." - poručili su iz gradske uprave.

Iz gradske uprave priopćeno je i kako je gradonačenik Dalibor Domitrović uputio riječi zahvale svima onima koji su sudjelovali u aktivnostima obrane grada od poplave, koji su štitili građane i objekte, policiji, zaposlenicima gradskih tvrtki, lovcima i volonterima koji su punili i distribuirali vreće s pijeskom, a posebno se zahvaljuje pripadnicima Javne vatrogasne postrojbe, Gorske službe spašavanja i zaposlenicima tvrtke Aquaterm, koji su cijelu noć, do ranih jutarnjih sati, po hladnoći, kiši i u vodi, čamcima i strojevima uklanjali trupce i grane kod Đulinog vidikovca kako prilikom povlačenja vode ne bi završili u ponoru, te mu tako ponovno smanjili protok.
Pročitano 521 puta