Utorak, 07 Svibanj 2019

Proslavimo u nedjelju zajedno Dan obitelji

Napisao/la 
U nedjelju će biti veselo u dvorištu Frankopanske kule. Naime, od 11 sati i 30 minuta za sve Ogulinke i Ogulince Grad Ogulin, Društvo naša djeca Ogulin i Dječje gradsko vijeće Grada Ogulina pripremaju zabavno edukativni program, točnije proslavu Međunarodnog dana obitelji koji se obilježava inače 15. svibnja.
Ovogodišnja tema manifestacije je „Obitelji i odgovor na klimatske promjene“. Obilježavanjem toga dana svake godine u svibnju želi se naglasiti važnost koju međunarodna zajednica pridaje obiteljskom životu i obitelji kao osnovnoj zajednici u društvu, širom svijeta.

Što Ogulincima ove godine pripremaju članovi Društva naša djeca doznajemo od predsjednice Ljiljane Kaurić:Ali to nije sve. Ljiljana Kaurić dodaje:Ljiljana Kaurić je, gostujući u našem programu, uputila slijedeći poziv svim zainteresiranim udrugama koje žele sudjelovati u obilježavanju Međunarodnog dana obitelji:Predsjednica Društva naša djeca Ogulin pozvala je sve sugrađane na zajedničko obilježavanje Međunarodnog dana obitelji, slijedećim riječima:Inače, suorganizator događaja je Zavičajni muzej Ogulin, a medijski pokrovitelj Radio Ogulin.
Pročitano 402 puta