Četvrtak, 07 Veljača 2019

Domitrović: "Ponosni smo na vas!"

Napisao/la 
Nedavno je u Zagrebu održana dodjela nagrada "Ponos Hrvatske". Tako je petnaestero dobitnika iz cijele zemlje nagrađeno za dobrotu, hrabrost i poštenje. Među nagrađenima se našla i ogulinska obitelj Bulić.

Podsjećamo, Ankica i Rade Bulić vrijedno priznanje "Ponos Hrvatske" zaslužili su zahvaljujući činjenici da su prije 18 godina udomili troje djece i to u trenutku kada su oboje bili nezaposleni, a već su imali svoje dvoje odrasle djece. Radilo se o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koju su primili u svoj skromni dom i podigli ih na noge.

Tim je povodom gradonačelnik Dalibor Domitrović, sa zamjenicima Ivanom Salopek Šumonjom i Danielom Vukeljom, upriličio prijam za Ankicu i Radu Bulić. Prijam je protekao u neformalnom razgovoru, tijekom kojeg su Ankica i Rade sa čelnim ljudima grada, bez zadrške, podijelili svoju obiteljsku i životnu priču. Priča je zaintrigirala gradske čelnike koji su je sa velikim zanimanjem saslušali, a potom su im uručili prigodan poklon u znak poštovanja i zahvalnosti.

Tijekom druženja mogle su se čuti samo riječi hvale za ovu ogulinsku obitelj, a, između ostalog, gradonačelnik Dalibor Domitrović je istakao:Podsjećamo vas kako ćemo u našem nedjeljnom programu, u emisiji "Oči u oči", ugostiti upravo Ankicu Bulić, ali i Stjepana Kirasića iz Josipdola koji je također dobitnik priznanja "Ponos Hrvatske". Emisija počinje u 9 sati.
Pročitano 535 puta