Utorak, 01 Siječanj 2019

Neka je sretna nova 2019. godina

Napisao 
Tradicionalni doček Nove godine organiziran je Trgu kod golubice. U Novu godinu uveli su nas odlični ogulinski bendovi Speen i Partyano. Glazbeni program započeo je već u 22 sata i potrajao do dugo u noć. I cjelovečernji program dočeka vodio je, kao i u podne, voditelj Radio Ogulina Dubravko Dragičević. Doček je organiziran pod pokroviteljstvom Grada Ogulina, te je tako sve uzvanike točno u ponoć pozdravio gradonačelnik Dalibor Domitrović, a sa njim su Novu godinu dočekali i njegovi zamjenici Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja, te brojni suradnici.

Trg kod golubice bio je popunjen. Posjetitelje nije omela ni kišica koja je počela padati, ali je i ona ubrzo odustala, ne želeći pokvariti doživljaj brojnim Ogulincima koji su se okupili na ispraćaju stare godine.
Drugu godinu za redom gradonačelnik Dalibor Domitrović posjetio je one koji moraju raditi i na samu Novu godinu. Osim novinara, ovog su puta s njim bili i zamjenici Ivana Salopek Šumonja i Daniel Vukelja. Prvo su obišli Javnu vatrogasnu postrojbu, potom Policijsku postaju Ogulin i ogulinsku bolnicu, odnosno liječnike i medicinske sestre na odjelu hitnog bolničkog prijema. Svoj su obilazak završili na željezničkoj postaji, u prometnom uredu, gdje je bilo i najveselije. Čak se i zaplesalo:)
Pročitano 998 puta