Ponedjeljak, 31 Prosinac 2018

Dječja Nova već stigla

Napisao 
Po drugi put u našem gradu, održan je Dječji doček Nove godine. Trg kod golubice bio je prepun veselih dječjih lica, raspjevanih mama, tata, djedova i baka! Turistička zajednica Grada Ogulina na čelu sa Sonjom Drašković i svi oni koji su dali svoj doprinos u organizaciji, zaslužuju samo pohvalu!

Sve je počelo već u 11 sati, a minutu prije podneva počelo se s odbrojavanjem. Ulazak u Novu godinu obilježen je velikim vatrometom konfeta točno u podne! Za sve posjetitelje je pripremljena i bogata tombola s brojnim nagradama, od besplatnih karata za klizalište do slatkih paketića, koje su dobili svi mališani koji su ovom prigodom pjevali i sudjelovali u nagradnim igrama. Mališani su se, što je bilo jako simpatično, sami javljali u želji da i oni nešto otpjevaju, a svi su, kao i voditelji Dubravko Dragičević i Miro Turković, dobili zasluženi pljesak.

Pozdravne riječi i čestitke za Novu godinu svima su uputili Sonja Drašković u ime TZ Ogulin i Dalibor Domitrović, gradonačelnik grada Ogulina, koji je bio pokrovitelj manifestacije.

Ovom su prigodom u zrak su pušteni baloni dobrih želja, na kojima su mališani ispisivali svoje poruke i čestitke.Svima njima gradonačelnik je obećao besplatno klizanje zadnjeg dana klizališta, 13. siječnja 2019.
Pročitano 920 puta