Ponedjeljak, 10 Rujan 2018

Kolegij župana održan u Tounju

Napisao/la 
U vijećnici Općine Tounj župan Damir Jelić i načelnik Tounja Ivica Sopek na zajedničkom su sastanku održali svoje kolegije. Dvadesetak sudionika kolegija raspravljalo je o projektima Karlovačke županije s posebnim naglaskom na one s područja Tounja.
Po završetku sastanka u pratnji novinara obišli su novouređenu dionicu županijske ceste ŽC 3256 u Kamenici Skradničkoj, gdje se novinarima obratio ravnatelj ŽUC-a, Stjepan Turković:Stjepan Turković obećao je da će dogodine ŽUC na ovom području, na kojem gospodare s 22 km prometnica, urediti još bar 1000 metara novog asfaltnog tepiha. Razlog tome je, između ostaloga, vrlo gust promet u ljetnim mjesecima, posebice za vrijeme festivala Momento Demento koji je i ove godine privukao oko 8500 posjetitelja.

Iznimno zadovoljan održavanjem kolegija u svojoj općini, bio je načelnik Tounja Ivica Sopek. Po njegovim riječima, briga Županije za Općinu je više nego zadovoljavajuća, a posebice ga vesli što se na kolegiju, među mnogobrojnim županijskim projektima, govorilo i o tri iznimno važna tounjska projekta.U svom obraćanju župan Damir Jelić istakao je zadovoljstvo napretkom i planovima Općine Tounj, a osim toga, obećao je i potpunu potporu županije u svim projektima koji su na dobrobit stanovnika Karlovačke županije, u ovom slučaju- stanovnika Tonja.

Pročitano 952 puta