Ponedjeljak, 16 Travanj 2018

Okončano 10. Međužupanijsko natjecanje mladih Društava Crvenog križa

Napisao 
Gradsko društvo Crvenog križa Ogulin bilo je domaćin 10. Međužupanijskog natjecanja mladih Društava Crvenog križa Karlovačke i Istarske županije, koje se održalo u Prvoj osnovnoj školi. Natjecanje je otvorila ravnateljica Društva Crvenog križa Karlovačke županije Branka Hastor, a pozdravne riječi svim natjecateljima, njihovim mentorima i manekenima, uputio je i gradonačelnik Dalibor Domitrović te ravnatelj Prve osnovne škole Zvonko Ranogajec.
Za ovu prigodu su učenici Prve osnovne škole pripremili kraći program, a u Ogulinu se okupilo oko 250 gostiju. Na natjecanju je sudjelovala 21 ekipa podmladka i mladeži Crvenog križa iz brojnih gradova i općina naše i Istarske županije.

U kategoriji podmladka prvo je mjesto osvojila ekipa Osnovne škole Marije i Line iz Umaga, druga je ekipa Osnovne škole Dubovac iz Karlovca, a treći su domaćini natjecanje, ekipa iz Prve osnovne škole Ogulin. Natjecalo se ukupno 12 ekipa.
U kategoriji mladeži prvi su učenici iz Medicinske škole iz Karlovca, druga je ekipa iz škole Vladimir Gortan iz Buja, a treća iz Gimnazije Pule. U ovoj kategoriji bilo je 8 ekipa, a mladi Ogulinci iz Obrtničke i tehničke škole osvojili su šesto mjesto.
Pročitano 663 puta