Četvrtak, 28 Prosinac 2017

Doček za male i velike

Napisao/la 
Nakon mnogobrojnih događanja koja su upriličena u sklopu manifestacije Advent u Ogulinu, mnogi naši sugrađani vesele se dočeku nove godine na otvorenom. Ovaj puta to će nam omogućiti Turistička zajednica uz visoko pokroviteljstvo Grada Ogulina. Kako doznajemo od direktorice TZ-a Sonje Drašković, program će početi u 22 sata, a dobra zabava zagarantirana je nastupom ogulinskih bendova Speen i Partyano.
Organizatori ističu da sve posjetitelje očekuje pregršt dobre zabave, raznolika gastronomska ponuda, a organizirana su i iznenađenje za posjetitelje. Novu godinu u ponoć će uzvanicima čestitati gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegovi zamjenici Daniel Vukelja i Ivana Salopek Šumonja. Doček medijski prate Radio Ogulin i OGportal.

Osim dočeka u ponoć, ove godine i naši će najmlađi sugrađani moći proslaviti ulazak u novu godinu. Naime, za njih je organiziran doček u podne, a program će početi već u 10,30 sati.
Organizatori najavljuju veliki spektakl uz Jagor bend i nastup Dore i Natalli pobjednica dječjeg festivala Jagor, a očekuje nas i ples ogulinskih mažoretkinja. Sve posjetitelje razveseliti će bogata tombola, baloni i vatromet konfeta, a organizatori pozivaju da se odazovemo u što većem broju jer kažu da za dobre želje nikada nije prerano.
Pročitano 744 puta