Petak, 01 Prosinac 2017

Darko Pervan poduzetnik godine

Napisao/la 
Tvrtka „Bjelin“ na radost svih naših građana postala je najvažniji gospodarski subjekt.u Ogulinu. Zog toga nas veseli vijest koju je ta tvrtka objavila na svojim Facebook stranicama:
“U organizaciji Udruge Managera Croma, vlasnik Bjelina Darko Pervan, dobio je nagradu za poduzetnika godine! U kratkom obraćanju g. Pervan se zahvalio cijelom timu i svim radnicima, jer bez njih ne bi bilo niti ove nagrade. Zahvaljujemo se gostima, gradonačelniku Ogulina Daliboru Domitroviću i gradonačelniku Bjelovara Dariu Hrebaku, što su uveličali ovu svečanost”- rekao je Darko Pervan sinoć u zagrebačkom hotelu West In, prilikom dodjele nagrada.
Gradonačelnik Dalibor Domitrović ne krije zadovoljstvo najavom da će Bjelin iduće godine započeti s realizacijom projekta u okviru kojega će na području Ogulina uložiti milijardu kuna. Potvrdio je to novinarima direktor i član Uprave Bjeline Stjepan Vojinić, koji je istakao kako će radovi na realizaciji projekta „Ogulin 2“, kako su ga nazvali, početi na proljeće iduće godine. Čeka se još odluka Grada Ogulina da potvrdi kupnju 20 hektara zemljišta u Poduzetničkoj zoni, a do Uskrsa sljedeće godine osigurat će dodatnih 13 hektara. Na tom prostoru sagradit će pet proizvodnih pogona za proizvodnju podnih obloga. Tijekom ljeta 2018. počet će gradnja prve tvornice. Plan je da serijska proizvodnja iz nove tvornice u Ogulinu počne tijekom 2019. godine. Nakon završetka projekta u novim pogonima trebalo bi raditi više od 600 zaposlenih. Što će to značiti za Ogulin i njegove stanovnike, ne treba posebno naglašavati.
Pročitano 1563 puta