Petak, 11 Kolovoz 2017

Nevrijeme nas ovaj puta mimoišlo

Napisao/la  Mihaela Milanović Poljak; foto: karlovački.hr
Karlovac i Karlovačka županija u četvrtak su u večernjim satima bili na udaru jakog nevremena. Kako prenose kolege s Prvog karlovačkog, na nekoliko lokacija u Karlovcu vjetar je polomio stabla, a napravljena je i šteta na električnim vodovima. Olujno nevrijeme napravilo je značajnu štetu i u Bosiljevu i Netretiću.

Županijski centar 112 jutros je izvijestio da su u samo dva sata, od 19 do 21 s područja grada Karlovca primili 146 poziva zbog problema koje je prouzročilo nevrijeme.

JVP Karlovac intervenirala je na tri uklanjanja porušenih stabala i na tri oštećena krova, a zamjenik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Karlovac, Robert Hranilović, ističe da su zbog oštećenog krova intervenirali i jutros. Kako doznajemo, osim profesionalnih intervenirali su i dobrovoljni vatrogasci.

Direktor Elektre Karlovac, Branko Mohorić, za Prvi karlovački kaže da šteta na električnim vodovima nije velika, kao i da su dežurne ekipe Elektre od jutarnjih sati na terenu zbog otklanjanja kvarova.

Mnoge Ogulince ovo je nevrijeme podsjetilo na ono koje je nedavno zahvatilo naš grad. Na svu sreću, ovaj smo puta bili pošteđeni.
Pročitano 1585 puta