Petak, 11 Kolovoz 2017

U knjižnici je uvijek veselo, čak i ljeti

Napisao/la 
Gradska knjižnica i čitaonica Ogulin, u vrijeme ljetnih praznika pripremila je niz zanimljivih, kreativnih i poučnih radionica za mališane. Radionice su počele još 3. srpnja, pa od tada, gotovo svakodnevno, svatko može pronaći nešto za sebe. Izrađivali su kolaže, društvene igre, suvenire i ukrase. Svakim danom, zainteresiranih je mališana sve više pa je to, osim poziva djeci, motivacija timu da i dalje nastave sa sličnim aktivnostima.

Radionicama su se organizirano, na prijedlog učiteljice Renate Hasan, sa zadovoljstvom pridružili i dosadašnji učenici produženog boravka OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin, ali i oni koji će to postati od jeseni pa je na taj način knjižnica i ovaj puta postala mjesto susreta i druženja, ali i mjesto sklapanja novih poznanstava.

Podsjetimo, radionice se održavaju ponedjeljkom i petkom od 11 do 12, utorkom i četvrtkom od 17 do18 sati, a srijedom u 11 sati čitaju se priče. Nisu zaboravili niti bebe, one su "na rasporedu" 19. kolovoza od 9 do 11 sati, a za druženje i učenje na raspolaganju im je posebno opremljena Igraonica za maljane.
Pročitano 1990 puta